ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Healthy-test е търговско име на Винъс Форчън ЕООД. Компанията е регистрирана в Република България и има ЕИК 204169957. Пощенски адрес: гр. Шумен, пощенски код 9701, пощенска кутия 1037, за контакт: 0895 619435 или info@healthy-test.com.

Като продължите да разглеждате интернет сайта на Healthy-test и/или закупите някой от предлаганите тестове, Вие се съгласявате със следните правила и условия.

Плащане

Преди да бъде изпратена пробата от косата Ви до клиниката във Великобритания плащането на теста трябва да е завършено на 100%.

Приемаме следните методи на плащане:

- превод по банкова сметка BG76 UNCR 7000 1522 6774 45, УниКредит Булбанк
- пощенски запис
- Paypal

Политика по доставките

Ще Ви бъде предоставен линк, от който да свалите и разпечатате формуляр за извършване на теста. След като попълните своите данни, формуляра трябва да бъде изпратен, заедно с пробата от коса, на посочения пощенски адрес:

Ние няма как да бъдем отговорни в случай, че изпратената от Вас пратка не бъде доставена до нас. Вашите резултати ще бъдат изпратени на посочен от Вас адрес на електронна поща в рамките на 15 работни дни от получаването на пробата при нас. В случай, че за Вас би било по-удобно, ние можем да изпратим резултатите Ви по пощата на посочен от Вас адрес.

Пробата е открадната, загубена или повредена

Ние не носим отговорност за загубени, повредени или откраднати проби, които не сме получили.

Отсрочване

Ако желаете извършването на теста да бъде отсрочено, а вече сте извършили плащането, запазвате правото си за тестване в рамките на до една година от осъществяване на плащането без да дължите допълнителни такси.

Здраве и хранителна информация

В случай, че имане някакви здравословни проблеми или притеснение Вие носите отговорност за това, да се консултирате при лекар. Ние препоръчваме на всеки, който прави промени в хранителния си режим и диета на първо място на се консултира с лекар.

Нашият сайт и информацията намираща се в него предоставя обща информация за здравето и храненето и това по никакъв начин не представлява медицинска помощ и не е съобразено с Вашите конкретни нужди.